Restoran kısmında açık mutfak sistemi var. Bunun nedeni, yapılmamış bir şey denerken, bu denemeyi mutfak kısmına da yansıtabilmek. Uzun müzakereler sonucunda sanayi bölgesinde alakart yemeğin uygun olmayacağına karar verilmiş. Mutfaktan sorumlu isim Şef Müge Ergül’ün büfesinde, Akdeniz mutfağının izlerini taşıyan mevsim sebzeleriyle yapılan yemekler ve salataların yanı sıra ana yemekler de bulunuyor. Yemeklerin durduğu bar kısmının arkasında dikey bir bahçe yer alıyor. Yeşillikler, mekânın içine özenle dâhil edilmiş. Mekândaki bitki seçimi, peyzaj mimarının yönlendirmeleri ile Enis Karavil’in içerideki atmosfere uyum sağlayacağına inandığı yeşil tonları arasından seçilmiş. Mekândaki yurt dışından seçilen özel ürünler hariç her detay, Enis Karavil ve Atelier 313 adı altında çalışan tasarım ekibinin eseri.