Kanyon Pop Up Restoran, yerel ürünlere ve lezzetlere verdiği değer ile öne çıkan Kanyon restoranları ile başladı. Ocak ayında Escale’e Antep’ten Kebapçı Halil Usta, Şubat ayında ise Gram’a Bodrum’dan Ent Restaurant konuk oldu. Mart ayında ise Welldone, Alaçatı’dan İmren’i ağırlıyor olacak.
Alaçatı Tatlıcısı İmren, Welldone’a şefleri Ekrem Hayri Ölmezer ve Eren Ölmezer ile misafir olacak ve lezzetlerini Welldone’ın şefi Rıza Belenkaya ve ekibi ile birlikte hazırlayıp sunacak.
Türkiye’nin yerel malzemeye değer veren restoran zincirlerinden Welldone, Alaçatı’nın yerel malzemelerini katma değerli ürünler haline getiren tatlıcısı İmren’i 10 – 11 Mart tarihlerinde ağırlıyor olacak. Rıza Belenkaya, Ekrem Hayri Ölmezer ve Eren Ölmezer tarafından hazırlanacak lezzetler ile Welldone’da Pop Up Restoran deneyimi misafirlere yaşatılacak.