Deniz mahsullerini işleme konusundaki başarısıyla tanınan şef Galvin misafirlerini de hazırladığı özel balık menüsü ile ağırlayacak.
İstanbul’un en iddialı İtalyan restoranıGalvin Ristorante, her ay mutfağına konuk ettiği uluslararası şeflerle misafirlerine İtalya’nın farklı bölgelerinin lezzetlerini sunmaya devam ediyor. Aralık ayında İtalya’nın ünlü şefiAndrea Costantini’yi özel trüf menüsüyle konuk eden Galvin, Ocak ayında da Sicilya’nın en ünlü şefiAntonio Cicero’yu deniz mahsülleri ve balık menüsüyle mutfağında ağırlamaya hazırlanıyor.
Mutfak çalışmalarına farklı bir bakış açısı ve felsefeyle yaklaşan ünlü şef,
servis ettiği yemeğin kişisel şova dönüşmesine karşı. Mümkün olduğunca az müdahale ile özenle seçilmiş malzemelerin hakkını vermeye çalıştığını vurgulayan şef, Galvinmisafirlerine de Sicilya mutfağından yerel tariflerle oluşturduğu balık ağırlıklı bir menü hazırlayacak.
Özel lezzet tutkunları, Nişantaşı’da tarihi Maçka Palas binasında yer alan Galvin Ristorante’de, ünlü Sicilyalı şef Antonio Cicero’nun hazırladığı özel mönüyü, 29-30 Ocak tarihlerinde tatma ayrıcalığını yaşayacak.