- Fabio mutfakta nasıl biri?
Kendimi mutfakta dinamik, detaycı, işbirliğine önem veren ve karşılaştığı zorluklara rağmen pozitif olmayı özümseyen biri olarak özetleyebilirim.
- Bir yandan birkaç mutfağı aynı anda yönetirken bir yandan da eğitmenlik yapıyorsun. İçinde bulunduğun bu tempoyu biraz anlatır mısın?
Aslında biz şefler için gün nasıl başlarsa başlasın farketmez. Kısa sürmeyeceğinden eminizdir. Mutfağa giriş saatin bellidir ama kaçta çıkacağını hiçbir zaman bilemezsin.
d.ream mutfak direktörü olarak hem birden çok mutfağa mentorluk yapıyorum hem de mutfaklardaki ekiplerin eğitimi ile ilgileniyorum. Gün içerisinde gerçekleştirdiğimiz menü çalışmaları ve tadımlar günlük rutinimin büyük bir parçasını oluşturuyor. Geri kalan zamanda ise servis hazırlıkları ve kontrolü ile ilgileniyorum.