Son 4 yıldır Türk mutfağının lezzetlerini keşfetmek için üşenmeden motoruna atlayıp neredeyse tüm Türkiye’yi gezen, otelin baş aşçısı Andre ve ekibi tecrübelerini birleştirerek Atelier Real Food Brunch & Roast yemekleri için özgün bir menü yarattılar.
Brunch&Roast için 80’den fazla lezzet hazırlandı. Menüde Rotisserie fırınında ağır ağır pişen et çeşitleri, fırından organik tavuk, açık büfenin yerli ve yabancı peynir köşesi, taze meyve suları, ev yapımı ekmek ve taze makarnalar, şarküteri çeşitleri, Türk ve Fransız mutfaklarından seçme tatlılar yer alıyor.
Etlerin her yerinin aynı oranda pişirilmesi ve kurumadan içinin sulu kalmasını sağlayan marifetli Rotisserie fırını, aynı zamanda şeflerin atölyesi olan açık mutfak ortamında misafirler tarafından izlenebiliyor.