Shangri-La Bosphorus, deniz ürünleri müdavimleri için brunch büfesini ıstakozla süslüyor.
Dünya mutfaklarından en iyi örnekleri ve çiftlikten masaya konseptiyle mevsimin en taze ve organik ürünlerini barındıran zengin büfesi ile klasik brunch’lara yepyeni bir soluk getirenShangri-La Bosphorus, lezzet tutkunlarını uluslararası gurme kültürlerin farklı tatları ile buluşturan IST TOO ile dünya mutfaklarından örneklerle bezenen ve taptaze ürünlerle süslenen pazar brunch’larına başlıyor, sezonun gözde lezzetlerini Kanada’nın Maine bölgesinden getirttiği ıstakozlarla taçlandırıyor. Ödüllü Executive Şef Olivier Pistre’nin birbirinden farklı yöntemle hazırladığı ıstakozların yanı sıra sushi, karides, pavurya, deniztarağı gibi lezzetleri de deniz mahsulleri büfesinde yerini alıyor. Klasik brunch’lardan vazgeçemeyenleri de unutmayan IST TOO, geleneksel kahvaltı lezzetlerinden kebap çeşitlerine, kömür ateşinde pişirilen ekmek ve pide seçeneklerinden Türk ve dünya mutfağının leziz tatlılarına kadar brunch deneyimini geniş bir yelpazede sunuyor. Her pazar 12.00 – 15.00 saatleri arasında sunulan Istakoz Brunch’ı kişi başı sınırsız meşrubat dahil 165 TL ve sınırsız yerli içecek dahil 185 TL fiyatla sunuluyor. . 0 – 6 yaş arası çocuklar ücretsiz; 7 – 12 yaş arasındaki çocuklar ise %50 indirimden yararlanabiliyor.
Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 275 8888’i arayabilirsiniz.