Ana SayfaEn Yeniler & TrendlerATELIER BRUNCH “FARM TO BRUNCH” KONSEPTİYLE ÇİFTLİK LEZZETLERİNİ MASAYA TAŞIYOR

ATELIER BRUNCH “FARM TO BRUNCH” KONSEPTİYLE ÇİFTLİK LEZZETLERİNİ MASAYA TAŞIYOR

Pazar günlerine ‘gerçek’ lezzet deneyimleri katmak isteyenler; The Ritz-Carlton, Istanbul’un panoramik boğaz manzaralı restoranı Atelier Real Food’un atölye konseptlerini bir üst seviyeye taşıyarak en doğal çiftlik tatlarını “Farm to Brunch” konseptiyle buluşturuyor.

Adını zanaatkarların üretimlerini gerçekleştirdikleri yerden esinlenerek alan ve ‘gerçek yemek’ tabirini de adıyla birlikte kullanacak kadar iddialı olan Atelier Real Food; yepyeni bir brunch konseptiyle, 20 Ekim 2019, Pazar günü sezona merhaba diyor.

Haftanın son gününü aile üyeleri ve dostlarla birlikte leziz ve keyifli bir şekilde geçirmek isteyenler, Executive Şef Selami Güleryüz ve ekibinin hazırladığı ‘çiftlikyen masaya’ konseptli Brunch büfesinde unutulmaz bir yemek serüveni yaşayacak. Dünya mutfaklarının en sevilen örneklerinin sunulduğu ‘Farm to Brunch’ta, konuklar her hafta yenilenen atölyelere bizzat eşlik ederek keyifli ve leziz bir gün yaşarken, minik misafirler, onlar için tasarlanmış ‘Kids Atelier’de t-shirt boyamadan maske yapımına kadar pek çok farklı aktiviteye katılarak hem eğleniyor hem öğreniyor. Pek çok lezzetin, hem göze hem damağa hitap ettiği brunch’ta birbirinden farklı ve ev yapımı ürünlerle donatılmış zengin şarküteri büfesi, konukların kendilerini adeta bir mandırayı ziyaret etmiş gibi hissedeceği süt ürünleri köşesi, taze meyve suları, ev yapımı ekmekler, ev yapımı makarnalar, pideler, Türk ve Akdeniz mutfaklarından seçme tatlılar iştahları kabartacak. Aynı zamanda Meksika mutfağının sevilen lezzetlerinin yer aldığı büfede ise yerli üreticilerden sağlanan en doğal ürünlerle hazırlanmış avokado tost, quesadilla, ranchero tarzı yumurta çeşitleri ve taco gibi tatlar bulunacak. Bu lezzetlere eşlik edecek içecek büfesinde ise yine farklı sebze ve meyvelerle hazırlanmış organik ‘mocktail’ler ve smoothiler bulunacak.

Ailece unutulmaz bir deneyim yaşatan brunch, her hafta farklı temalarda hazırlanacak bir adet kokteyl dahil kişi başı 285 TL fiyatla sunuluyor. 06-12 yaş arasındaki minik misafirler %50 indirimden faydalanırken,  6 yaş altındakiler ücretsiz olarak ağırlanıyor. Boğaz’a karşı canlı müzik programının eşlik ettiği ‘Farm to Brunch, her Pazar 12.00 – 15.00 arasında ‘gerçek’ ve ‘doğal’ lezzet tutkunlarını bekliyor.

SON YAZILAR

BENZER YAZILAR