Brunch ve Roast konseptlerini bir araya getiren The Ritz-Carlton, İstanbulluları ve yolu İstanbul’a düşenleri Atelier Real Food’da erken öğle yemeklerine bekliyor.
Duyduk duymadık demeyin! Adını zanaatkarların üretimlerini gerçekleştirdikleri yerden esinlenerek alan Atelier Real Food, geleneksel Brunch&Roast günlerine geri dönüyor. Haftanın son gününe aile üyeleri ve dostlarla birlikte leziz bir başlangıç yapmak isteyen herkes, Fransız Şef André Piednoir ve ekibinin hazırladığı ‘doğadan masaya’ konseptli Brunch büfesinde unutulmaz bir yemek serüveni yaşayabilirsiniz. Gün boyunca şehir ve Boğaz manzarasının keyfini piyano dinletisi eşliğinde çıkarabilirsiniz. Minikler ise annelerinin yanı başındaki kış terasında oyun ablalarıyla birlikte eğlence dolu zamanlar geçirebilirler.
Brunch&Roast, 8 Kasım’dan itibaren her Pazar saat 11.30-14.30 arasında, Atelier Real Food’da ‘gerçek’ lezzet tutkunlarını bekliyor.